Place du Tertre

Op zondag 2 juni 2024 gaan we tijdens de Zonnebatjes voor de 9de keer een deel van Zonnebeke inrichten als een heus openluchtatelier getiteld Place du Tertre.

Onder het motto 'The artist in action' wil het Batjesplatform kunstenaars & creatievelingen een podium bieden en nodigt dan ook graag diverse kunstenaars uit om hun talenten te laten zien.

Spektakel en kunst dus allemaal met veel interactie tussen kunstenaars en publiek. Iedereen kan zo op een leuke en ontspannen manier nader kennis maken met de lokale kunstenaars en dit van 13 tot 18u.

Inschrijven

Inschrijving is gratis en kan via onze website. Plaatsen zijn beperkt tot 50 dus wees er snel bij!

Je kunt de voorzieningen aanduiden bij het inschrijven. Na het inschrijven ontvang je een e-mail met daarin je inschrijvingsnummer.

Inschrijven kan nog tot 20 mei 2024.

We vragen vooraf een waarborg te storten van 25€. Je krijgt deze terug op 2 juni tijdens de inschrijving. Dit bedrag moet uiterlijk tegen 20 mei worden overgeschreven op de rekening:

BE95 0017 7820 9858

Op zondag 2 juni word je verwacht vanaf 10u met inschrijvingsnummer aan de infotent (Langemarkstraat), daar krijgt je een plaatsaanduiding en kan je genieten van een gratis ontbijt. Daarna enkel nog de stand opbouwen en je kunt aan de slag!

Inschrijven kan via onderstaande knop.